Blokfluitles op de Paulusburcht

Vanwege de grote belangstelling  worden de blokfluitlessen ook gegeven op de woensdag- en donderdagmiddag na schooltijd. 

Het kan dus zijn dat uw kind even naar huis komt totdat hij of zij aan de beurt is met blokfluitles. De kinderen die al in de BSO zitten op die dag, mogen natuurlijk in de BSO blijven.

Uw kind krijgt een kunststoffen leenblokfluit, maar als u er nog een blokfluit heeft liggen, waar een redelijke klank nog in zit, dan geeft u die gewoon mee. 

Het gaat om 9 weken, waar we gaan werken aan ademtechniek, fijne motoriek van de vingers, articulatie met de tong en samenspelen, naar elkaar luisteren, noten leren lezen en Sint- en Kerstliedjes voorbereiden. 

Een hoop tegelijk dus!

De leenblokfluiten komen uit mijn privécollectie en blijven eigendom van mij.  Iedere blokfluit heeft een nummer op de blokfluit staan en die is gekoppeld aan de naam van de leerling. Gebeurt er onverhoopt iets mee, of raakt ie kwijt, dan vraag ik aan u  10,- ter vervanging van een nieuwe blokfluit. 

Vanwege de Corona is het wenselijk dat de blokfluit alleen door de leerling bespeeld wordt.  De kunststoffen leenblokfluit mag wel in een sopje  gedompeld worden en dan laten drogen, mochten er verschillende mensen op gespeeld hebben. 

Lesgeld kunt u overmaken op mijn bankrekening nummer dat op het inschrijfformulier vermeld staat.  Na opgave krijgt u ook nog de mogelijkheid het geld over te maken of om 'een tikkie' te krijgen. 

Het boekje mogen de leerlingen na de 9 weken houden. Mocht uw kind helemaal enthousiast worden voor de blokfluit, dan is er na de 9 weken ook nog de mogelijkheid om door te gaan met blokfluit, eventueel op de Paulusburchtschool of op Toonbeeld, waar ik ook verbonden ben als blokfluitdocente.

Voor verder vragen ben ik bereikbaar onder 06- 48475025 en via info@claudiaveenstra.nl

Hieronder een welkomstfilmpje voor alle blokfluitouders van de Paulusburchtschool.